Menn, maskulinitet og mannssjåvinisme i media

Reform- ressurssenter for menn arrangerer 5.juni seminar om menn, maskulinitet og mannssåvinisme i media.
Fra reform.no:

 

Fredrik Langeland presenterer fra sin forskning. Foto: Privat

Fredrik Langeland, doktorgradsstipendiat ved UiS, jobber med et prosjekt om framstillingen av maskuliniteter i norsk medieoffentlighet på 2000-tallet. Han vil vise klipp og bilder fra ulike TV-shows hvor maskulinitet er i fokus, og vise hvilket bilde av menn det danner – og hvem som påvirkes av det. «Mange mener at programmet Manshow ironiserte over stereotype mannsidealer, og at man lekte med et sjåvinistisk mannsideal. (…) I min lesning er det allikevel ikke et entydig ironisk prosjekt, men også en strategi for å kunne framføre mannsjåvinisme, og en protest mot likestillingen», sier Langeland. Les mer på kilden.no

 

Seminaret er den siste i rekken av vårens månedtlige maskulinitetsseminarer på Reform. Her inviterer Reform til spennende nye forskere og foredragsholdere til deres lokaler i Akersgata 16 for faglig påfyll og ikke minst kaffe. Hold et øye med Reforms kalender, lik dem på Facebook eller følg dem på Twitter for å få med deg neste seminar!

Dato: 05.06.2012
Tid: 14:00-16:00
Sted: Akersgata 16, Oslo

 

Kontakt og påmelding: registrering@reform.no

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no