MOT VOLD MOT KVINNER – Sett av tirsdag 25. november.


FO sitt lokale helse og sosialpolitiske utvalg arrangerer i sammen med hele LO den internasjonale dagen mot vold mot kvinner. Programmet er fortsatt i støpeskjeen og vil bli kunngjort så snart det er klart.
Det vil, på dagtid, bli stand i Markens gate i Kristiansand med medlemmer fra FO og flere andre forbund, for å markere at vi står sammen på tvers av faggrupper i denne viktige markeringen.
På kvelden kl 1800 (dørene åpenes 1715) vil det bli et arrangement på utestedet Kick i Kristiansand.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no