Nasjonal konferanse om praktisk likestillingsarbeid

KUN senter for kunnskap og likestilling, Likestillingssenteret og Senter for likestilling har gleden av å invitere til

Nasjonal konferanse om praktisk likestillingsarbeid, Trondheim 25-26. november

Kom, lær, diskuter og del kunnskap! Konferansen er aktuell for kommuneansatte, tjenesteytere, enhetsledere, politikere, tillitsvalgte, fylkesmenn og fylkeskommuner og ellers alle som er interessert i likestilling og likeverd, utviklingsarbeid og arbeid mot diskriminering. 

Foreløpig program:

 

25.november: Likeverdige offentlige tjenester- hvordan?

Arbeidsgivere og tjenesteytere er forpliktet til å jobbe med likestilling og å motvirke diskriminering på en rekke områder. Ikke alle er klar over at likestillingsarbeid i tillegg er et godt verktøy for utviklingsarbeid! Denne dagen presenterer vi nasjonale føringer, diskuterer god praksis og hvordan best jobbe videre. Konferansen arrangeres på oppdrag av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet.  

26. november: Bli en likestilt kommune!

Hør helsestasjoner, barnehager, planleggere og arbeidsgivere fra et tjuetalls kommuner over hele landet fortelle om hvordan de har jobbet med praktisk likestillingsarbeid. Konferansen oppsummerer to års arbeid i prosjektet likestilte kommuner 2012-2014, finansiert av Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet. Last ned program her.  

Praktisk informasjon

Påmelding: https://eras.uia.no/reg.php?id=1225

Tid: klokken 10 til 15 begge dager Sted: Dokkhuset scene, Trondheim sentrum Enkel lunsj serveres begge dager. Konferansen er GRATIS

Overnatting: Reise og overnatting ikke inkludert. Vi har en hotellavtale med Radisson Blu hotel som tilbyr enkeltrom til kr 1140 per natt (referansekode KU2014). NB! Bestillingsfristen for dette tilbudet er 28. oktober.     Kun-logo Bufdir logo Likestillingssenteret-300x60 sl_logo_vektor
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no