Ny bok om likestilling i barnehage

Torsdag 25. juni lanseres den nye boken «Likestilling og likeverd i barnehage» hvor forfatterne trekker opp historiske linjer og presenterer nyere perspektiver på kjønn og kjønnsmangfold i en barnehagekontekst.

LikestillingBok Boken henvender seg til ansatte, studenter i barnehageutdanningen og foreldre. Den er ment å gi kunnskap og inspirasjon til å arbeide med kjønnslikestilling og likeverd i barnehagen. Kari Emilsen har vært redaktør for boka og skrevet mange av kapitlene. Hun arbeider som førstelektor ved Dronning Mauds Minne Høgskole. De øvrige bidragsyterne til boka er: Pia Friis, Øivind Hornslien, Nina Johannesen, Lene Kjeldsaas, Mona Renolen og Gjertrud Stordal. Vi skrev nylig en nettartikkel om en av bidragsyterne, Nina Johannesen, som jobber ved Likestillingssenteret i Hamar. Nina har tidligere holdt foredrag i et av våre likestillingsforum.
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no