Ny nettutstilling fra KILDEN: Fortellinger om henne

KILDEN og Foreningen !les presenterer nettutstillingen Fortellinger om henne. Møt romankarakterer fra midten av 1800-tallet og fram til i dag og tre inn i deres univers.
Utstillingen inneholder:
• Historier basert på bøker skrevet av norske, kvinnelige forfattere.
• Presentasjoner av bøkene og forfatterne.
• Historiske tekster som gir innblikk i samtiden til hver enkelt bok.
• Lenkesamlinger med anmeldelser, artikler, intervjuer og biografier.
• I tillegg til hovedutstillingen finnes en ressursside for dem som ønsker tips og inspirasjon til å begynne å skrive tekster selv, quiz, flere boktips og en oversikt over andre gode inngangsporter på nett til litteratur for ungdom.

Se utstillingen: http://fortellingeromhenne.no/

Kilden: http://kilden.forskningsradet.no/

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no