Nyheter fra AKKS

Senteret skal være en drivkraft for økt likestilling i regionen og vi ønsker så godt det lar seg gjøre å spre informasjon om grupper/organisasjoner/mv som på ulike måter jobber med kjønn eller de ulike diskrimineringsgrunnlagene. Vi viderefører derfor med stor glede informasjon fra den spennende organisasjonen AKKS. 
AKKS er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikkbransjen, og som blant annet tilbyr instrument-, samspillkurs og  kurs innen lys- og lydteknikk, låtskriving og Vocal Sessions.

 

Ny sesong med oppstart i august:
AKKS kjører på med nye kurs til høsten igjen med oppstart i august. Meld deg på i god tid så er du sikret plass. Det blir kurs i gitar, bass, trommer, vokal, dj, lyd- og lys teknikk. Alle kursene vil være nybegynner og viderekomne, slik at vi har et tilbud som passer alle. Det er også muligheter for helt nye kurs, så følg med!

Ny logo og hjemmeside:
AKKS skal relanseres og får om noen måneder ny logo og ny hjemmeside. Gled deg! Det blir nytt, hipt og kult!

30 års jubileum:
I 2012 har AKKS eksistert i 30 år og dette skal markeres nasjonalt. Se opp for en jubileumskonsert i oktober!!

Følg AKKS på Facebook eller besøk hjemmesiden. Du kan også se også Youtube video om AKKS.

Nysgjerrig på mer informasjon?
Ta kontakt med Henriette Falkum som er nestleder og kursansvarlig.

 

 

 

 

 

 

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no