I denne delen leser vi om å stå på stasjonen og se toget kjøre fra deg. Er arbeid og inkludering to sider av samme sak?

Vi fortsetter med innlegg fra årets likestillingskonferanse på UiA, og i denne delen er det ufrivillig deltidsarbeid og 4-dagers skoleuke som er temaet.

25.november ble det på UiA holdt markering av FNs Internasjonale dag for avskaffelse av vold mot kvinner.

Les vår første sak om arbeid og sosial identitet, uføreutvikling, innvandring og aldersbæreevne, fra Likestillingskonferansen2019

UngIDag-utvalget mener at Senter for likestilling bør stå for det faglige innholdet og kursing i kompetanseløft del 1 og at dette tilbys barnehager og skoler.

Mange tenker kanskje at det bare er ‘nok et flott ord’, og at det føyer seg inn i rekken med nye, trendy uttrykk for hvordan bra ledelse skal være. Er det slik?

Partners from across Europa gathered in Grimstad this week to discuss how to attract more women to high-tech industries.

Bare én av tre gründere er kvinner. Regjeringen har laget en handlingsplan for å få flere kvinner til å starte egen bedrift.

Nå tilbyr UiA videreutdanning i mangfoldsledelse for ledere som ønsker kunnskap om hvordan mangfold kan styrke organisasjonen og skape verdier?

Vi gratulerer Stine Stennes Hovdenakk og Kristina Hoel med masterstipend fra Senter for likestilling. Her forteller de hva de skal skrive om.

Flere nyheter:
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Merkes med referansenr. 1710-55137
NB! Faktura skal IKKE utstedes til Senter for likestilling, men Universitetet i Agder slik som vist over.