Seminar om likestilling og ungdomsarbeid 1. september

Seminaret passer for alle, enten du jobber direkte med barn og unge, eller er interessert i arbeid og forskning på likeverd og ungdomsarbeid. Spennende foredragsholdere inkluderer prisbelønnede Marco Elsafadi fra New Page, ekspert på tvangsekteskap Lene Biørn fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, forsker og forfatter Hannah Helseth, og en reprensentant fra organisasjonen Sisters Jentegrupper.

Last ned invitasjon med presentasjon av foredragsholdere her: http://www.uia.no/sl

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no