Seminar: ungdom og grenser

Lunar Logo6. november arrangerer LUNAR seminar i samarbeid med Senter for likestilling og Universitetet i Agder. Det blir spennende foredrag fra DIXI-leder Rannvei Andresen og REFORMs kjærestevoldprosjekt ved Live Mehlum, samt representanter for ulike erfaringer med voldtektsforebyggende arbeid lokalt. Vi får også en spennende overraskelse som kunngjøres snart!

Det er begrenset antall plasser. Pass derfor på å meld deg på tidlig. Merk at det er bindende påmelding! Pris for ansatte og privatpersoner er 590,- Frivillige i ideelle organisasjoner kan ta kontakt og be om moderasjon (må avtales, ingen moderasjon uten avtale). Seminaret er gratis for studenter. Husk studentbevis! Dersom påmeldte studenter/frivillige ikke møter opp vil de faktureres 200,- for bevertning.

 

Når: 6. november kl. 08:00-15:00

Sted: Universitetet i Agder. Rom B1-006

Pris: 590,-

Påmelding: Bindende påmelding her

Program: Grenser 6.november 2015 - PROGRAM

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no