Senter for likestilling arrangerte JAVEL! Mangfoldsuka på UiA

21.-25. januar arrangerte Universitetet i Agder sin første mangfoldsuke, under navnet JAVEL! Mangfoldsuka. Vi hadde gleden av å koordinere arrangementet sammen med Studentorganisasjonen i Agder (STA) og Tilrettelegginskonter på UiA.

Mangfoldsuka er et felles løft fra ulike organisasjoner. I løpet av uke 4 var det nærmere 20 arrangementer av åtte forskjellige arrangører og bestod av konserter, foredrag, kurs, informasjon og veiledning, quiz og bokbad. Arrangementene var fordelt på UiAs to campus samt Kristiansand- og Grimstad by.

Senter for likestilling bidro med to HMX-kurs mot seksuell trakassering for studenter og ansatte på UiA. Vi var også med å arrangerte JAVEL! Lunsjkonserter i studentkantina med NINV, Maja, og Rossman, bokbad med Eli Stålesen, leder av SIA-Helse, med hennes nye bok «Hvordan lykkes som student», og ikke minst inviterte til foredraget SKEIV med Gisle A. G. Agledahl på Østsia.  

Med Javel! Mangfoldsuka ønsket vi å vise at UiA er et studiested for alle studenter og ansatte, uansett religion, etnisitet, legning eller funksjon. Mangfoldsuka bygger videre på den årlige Mangfoldsmarkeringen på UiA, som Senteret har arrangert tre år på rad ved studiestart. Formålet med uka er å bidra til en god semesterstart og forbygge ensomhet blant nye og gamle studenter og ansatte.

Besøk facebooksiden til JAVEL! Mangfoldsuka

 

 

Åsta Lovise Einstabland, Claudia Klostergaard, Aziz Ahmadi, foto

Åsta Lovise Einstabland, Claudia Klostergaard og Aziz Ahmadi ved Senter for likestilling. Foto: Anne Falch Skaran 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no