Senter for likestilling i ny drakt

Etter mye arbeid over lang tid er vi nå stolte av å presentere Senter for likestilling i nytt moderne utseende. Logoen er den samme, men alt fra nettsider til brevark og presentasjoner er nå basert på en felles grafisk profil. Tusen takk til Jan Edmund V. Haaland hos Osigraf som har gjort et flott stykke grafisk design! Dersom du har problemer med å se nyhetsbrevet, finnes det en lenke i brevet som gjør at det åpnes i en nettleser. Da vil du kunne se

I dette nyhetsbrevet ber deg spesielt legge merke til 18. november, med presentasjon av ny forskning. Da vil Senter for likestilling og Agderforskning legge frem funn som belyser hvorfor Sørlandet er mindre likestilt enn resten av landet. Spennende! Statssekretær i Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet Henriette Westhrin har sagt hun ønsker å komme og vil holde et innlegg mot slutten av programmet.

Håper du liker senterets nye utseende. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har innspill.

En riktig god helg ønskes deg fra oss i senteret!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no