Senter for likestilling inviterer til halvdagsseminar om seksuell trakassering i akademia 28. mars på UiA

Den 28. mars, kl. 11:30-15:30 arrangerer Senter for likestilling ved UiA et halvdagsseminar om seksuell trakassering i akademia på Universitetet i Agder. #metoo-kampanjen har vist at seksuell trakassering i arbeidslivet er utbredt. Akademia er ingen unntak, men hva vet vi egentlig om omfanget? Hvem er det som er utsatt og hva er konsekvensene? Hvordan kan universiteter og høyskoler redusere omfanget av seksuell trakassering blant sine studenter og ansatte? Og ligger løsningen i “seksuell folkeskikk”? Dette og mer skal vi diskutere på halvdagsseminaret om seksuell trakassering i akademia.

Arrangementer er åpent og gratis for alle, men husk å meld deg på!

PROGRAM

11:30 - Lunsj

11:50 - Velkommen, Åsta Lovise Einstabland, Leder av Senter for likestilling ved Universitetet i Agder

12:00 - Seksuell trakassering i akademia – en internasjonal forskningsoversikt, Fredrik Bondestam, Sekretariatet for genusforskning ved Gøteborg Universitet.

13:00 - Seksuell folkeskikk, Elsa Almås, Professor i sexologi ved Institutt for psykisk helse,  Universitetet i Agder

13:45 - Pause

14:00 - UHRMOTs kartlegging av seksuell trakassering i akademia i Norge, Frank Reichert, Rektor ved UiA og leder av UHRMOT

14:25 - Seksuell trakassering i studietiden, Benedicte Nordlie, Leder av Studentorganisasjonen i Agder (STA)  

14:45 -  Seksuell trakassering blant studenter ute i obligatorisk praksis innen helse- og omsorgssektoren, Presentasjon av  samarbeidsprosjektet  mellom UiA, UiS og HVL. 

15:15 - Oppsummering, Åsta Lovise Einstabland v/Leder av Senter for likestilling ved Universitetet i Agder

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no