Senter for likestilling på Facebook

I tillegg til nettsiden senterforlikestilling.org har Senter for likestilling også egen Facebookside. Her legger vi ut informasjon om ulike aktiviteter, slik at du holder deg oppdatert. Dersom du "liker" Senter for likestilling på Facebook, vil du i tillegg få opp aktivitetene våre i nyhetsstrømmen din uten å måtte gå inn på siden vår.

Send gjerne tips til venner og kjente du mener kan ha interesse av å følge oss. På Facebook kan du enkelt "dele" siden med alle som ser profilen din - klikk på "del" nederst til venstre når du har åpnet siden vår.

Her er lenken til Facebooksiden vår: https://www.facebook.com/pages/Senter-for-likestilling/139042886133615?ref=ts

Håper vi ser deg i lista over alle som liker oss!

 

 

 

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no