Senter for likestilling vokser

Senter for likestilling vokser og i dag kunne vi ønske Thea Litchi velkommen som rådgiver ved Kompetanseenheten for kjønns- og seksualitetsmangfold.

Thea er utdannet lektor og har undervist ved Kvadraturen VGS de to siste årene. Hun er særlig opptatt av normkritisk pedagogikk og hvordan elever blir møtt i skolen. Dette gjenspeiles i masteroppgaven hennes hvor hun skrev om seksualundervisning i skolen, med hovedfokus på annengjøring av skeive. Thea har også med seg erfaring både som styremedlem og leder av FRI Agder. Hun ser frem til å bidra med sin kunnskap og vi er så glade og takknemlige for å ha henne med på laget!

ST: Vår nye rådgiver Thea spaserer over det regnbuefargede fotgjengerfeltet

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no