Skeive Sørlandsdager 2015 – offisiell åpning

På vegne av våre gode venner i LLH Sør ønsker vi å videreformidle følgende arrangement:

Offisiell åpning av Skeive Sørlandsdager 2015

Åpningen av Skeive Sørlandsdager 2015 finner sted i Max Volum på Clarion Ernst Hotell torsdag 20.august kl. 18:00 Under åpningen vil det bli taler av blant annet Bård Nylund, nasjonal leder for LLH, Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. Selve åpningstalen holdes i år av Kenneth Mørk, leder av Handel og Kontor Kristiansand og Mandal. Her vil også årets Homofrydpris deles ut. Musikalske innslag ved Olaf Moen og Emil Otto Syvertsen. For mer info se hjemmesiden llh.no/sor eller facebook.com/skeivisor
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no