Skeive Sørlandsdager lanserer ny logo!

På vegne av våre samarbeidspartnere i komiteen for Skeive Sørlandsdager og FRI Sør (tidligere LLH Sør) ønsker vi å videreformidle følgende pressemelding:

Skeive Sørlandsdager og FRI Sør (tidligere LLH Sør) er stolte av å kunne lansere ny logo for landsdelens mest fargerike festival. Den nye logoen trekker frem Sørlandet som hovedelement, og med regnbuens farger så kommer PRIDE–elementet godt frem. Skeive Sørlandsdager er en faglig og sosial møteplass, åpen for alle medlemmer, støttespillere og venner av LHBT-befolkningen. Vi gleder oss til å se dere alle under Skeive Sørlandsdager siste uken i august.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no