Skeive Sørlandsdager – offisiell åpning

På vegne av våre gode venner i LLH Sør ønsker vi å videreformidle følgende arrangement:

Offisiell åpning av Skeive Sørlandsdager 2013

 

Åpningen av Skeive Sørlandsdager 2013 finner sted i Caledonien Hall på RadissonBlu Caledonien Hotell, og til å foreta den offisielle åpningen kommer likestillings- og diskrimineringsombud Sunniva Ørstavik.

Under åpningen vil det blant annet bli satt fokus på den nye diskrimineringsloven.
I tillegg til Ørstavik vil det bli musikalske innslag ved Line Jørgensen, LLH Sør vil stå for utdeling av Homofrydprisen 2013, og ikke minst blir det debatt med stortingsrepresentanter fra Agder. Debatten ledes av Finn Holmer-Hoven. Vinner av Homofrydprisen 2013 blir offentliggjort nærmere utdelingstidspunktet.
Festivalen arrangeres i år i perioden 22. til 25. august.

 

Åpningen starter kl. 19:00 på Caledonien Hall, RadissonBlu Caledonien Hotell

For mer info se hjemmesiden llh.no/sor eller facebook.com/skeivisor

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no