Smekk full 8. mars-feiring ved Universitetet i Agder

Om det er et uttrykk for stadiet likestillingen er på skal være usagt, men Aktuelt talte bare fem menn på tilskuerplass, mens auditoriet altså var fullt av kvinner. Bortsett fra første rad, selvsagt. Til gjengjeld var ståplassene bakerst tatt i bruk.

Jubileumsarrangementet er omfattende og varer til langt på kveld

Hovedtaler er statssekretær Mina Gerhardsen fra Statsministerens kontor - og det er både talkshow, revy og kystkvinner på programmet.

Konferansierens introduksjon:

Viserektor ved UiA, professor Marit Aamodt Nielsen, var konferansier under jubileumsarrangementet. Under følger hennes introduksjon til både kvinnedagen og de forskjellige innlederne.

Årets 8. mars-arrangement er et samarbeid mellom Vest-Agder fylkeskommune, Kristiansand kommune, IMDI, LO Vest-Agder, Amnesty International, FN-Sambandet, Universitetet i Agder og Senter for likestilling.

LES HELE

Bilder fra arrangementet ved Kick scene:

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no