Statssekretæren i BLD kommer til Senter for likestilling

Bilde av Henriette Westhrin

BLD v/statssekretær Henriette Westhrin kommer og holder innlegg.

Den 18. november legger Senter for likestilling frem forskningsrapporten "Det gode liv på Sørlandet og tradisjonelle kjønnsroller". Rapporten handler om tradisjonelle menn, sørlandske verdier og det gode liv. På denne halvdagskonferansen vil det bli presentere statistikk og kvalitative funn som belyser hvorfor Sørlandet er mindre likestilt enn resten av landet.

I forbindelse med lanseringen vil Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet ved statssekretær Henriette Westhrin, være tilstede og holde et innlegg.

Mer informasjon og påmelding til arrangementet finner du i aktivitetskalenderen til høyre, eller ved å klikke på konferansetittelen øverst.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no