Stemmerettsjubileet – Kvinne/Stemmer

Kvinnestemmerett-e1340025810240Vi har den glede av å invitere deg til konferansen 4. september i Caledonien Hall på Radisson hotel Blu i Vestre Strandgate i Kristiansand.

 

Vi starter med registrering og servering av kaffe og te og frukt fra klokka 13.00. Den offisielle åpningen starter kl. 14.00. 

Vi feirer Stemmerettsjubileet 2013. 
Vi vil vise verdien av demokrati og medbestemmelse ved å presentere ulike rollemodeller, som alle har kjempet for dette i sine hjemland. Det er minoritetsgruppene i Vest-Agder som har pekt ut hver sine rollemodeller fra sine opprinnelsesland.

 

Klikk for større versjon av programmet.

Klikk for større versjon av programmet.

Programinnhold
Det blir premierer på filmer som Grete Salomonsen Hynnekleiv i Penelopefilm har laget, og som viser kvinner fra Kristiansand. Innlegg fra Ylva Lohne fra Likestillings- og diskrimineringsombudet, og foredrag om "myter om innvandring" ved Kristin Henriksen. Se mer av programmet i boksen til høyre. 

"Camilla Collett" kommer. Fylkesordfører og Fylkesmannen kommer. Vi serverer enkel mat i pausa.  

Inviter med venner og andre medlemmer fra din organisasjon. Vi ønsker at hver organisasjon er representert med 10 deltakere.
Konferansen er gratis, men vi ønsker påmelding til kent.martin.stovik@vaf.no innen 1. september. 

 

Arrangementet er et samarbeid mellom Senter for likestilling, FN-sambandet, IMDi Sør, og Stemmerettsjubileet Vest-Agder. 

 

 

 

 

                          

 

                        

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no