Stemmerettsjubileum i Mandal

Senteret har fått denne henvendelsen fra LO i Kristiansand og omegn, NNN avd. 3, FO Vest- Agder, NAF avd. 7 Sør – Vest og Vest Agder arbeiderparti:

 

Bli med oss å marker at i 2013 er det 100 år siden kvinner i Norge fikk stemmerett. Vi ønsker å markere dette nokså nøyaktig ett år før neste stortingsvalg i 2013, med ett arrangement i Mandal, nærmere bestemt det nye kulturhuset Buen!  Spre denne invitasjonen til alle kontakter du har, ta med din ”bedre halvdel”. 

Alle er velkommen! ”Ingen billetter, første mann til mølla”.

 

Last ned hele invitasjonen her: Stemmerettsjubileum Mandal

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no