Styrekvinner fremmer innovasjon

BIs logoFlere kvinner i styrene gir endringer i organisasjonen som fremmer innovasjon, viser studie fra Handelshøyskolen BI. Kvinner utløser flere meninger. De bidrar også til at hele styret stiller bedre forberedt og er mer engasjert.

Professor Morten Huse ved Handelshøyskolen BI har sammen med forskerne Mariateresa Torchia og Andrea Calabrò ved Tor Vergata-universitetet i Roma, gjennomført en omfattende studie for å se om økt kvinneandel får styret til å endre organisasjonen for å legge til rette for økt innovasjon.

Les mer på forskning.no.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no