Tilbakeblikk på Javel! Mangfoldsuka ved UiA 2021

Da er Javel! Mangfoldsuka over for i år. Senter for likestilling er initiativtaker og leder arbeidsgruppa til mangfoldsuka ved UiA. Vi ser tilbake på en flott uke med lærerike og engasjerende arrangement. På grunn av covid-19 ble alle arrangementene holdt digitalt i år. Vi takker alle som arrangerte for deres innsats til å gjøre arrangementene trygge og tilgjengelige for alle, og til dere som deltok.

Totalt ble det arrangert ni arrangementer i løpet av uka. Vi var arrangør og medarrangør på to av disse arrangementene.

Senter for likestilling holdt et digitalt crashcourse i normkritikk for studenter og ansatte, torsdag 21.01, mens kompetanseenheten for kjønns- og seksualitesmangfold, i samarbeid med Skeive Studenter i Agder inviterte til digitalt foredrag om hvordan det er å være skeiv student ved UiA.

I vårr rolle som leder for arbeidsgruppa, arrangerte vi også, i samarbeid med personal- og organisasjonsavdelingen ved UiA og SiA Helse et foredrag med psykolgen bak @psyktdeg, Maria Østhassel. På grunn av tekniske problemer vil dette arrangementet tilbys på nytt 3. mars. Mer informasjon om det kommer.

Oversikt over program:

BLI MED
Er du ansatt eller student ved UiA og ønsker å delta i planleggingen av Javel! Mangfoldsuka 2022? Ta kontakt med oss via facebooksiden til Javel! Mangfoldsuka UiA eller send en e-post til post@senterforlikestilling.org

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no