Transsynlighetsdagen 31.mars

31.mars er den internasjonale transsynlighetsdagen. Vi ønsker å markere dette ved å fremheve ett par fremstående transpersoner og andre som blant annet jobber for transsynlighet og rettigheter på Agder. Illustrasjon er utviklet at Skeiv Ungdom

Thomas Thea Kathrine brukte 30 år på å komme ut. Se NRKs intervju nyttårsaften 2015 her: 
NRK intervju med Thomas Thea Kathrine

Marion Arntsen fra Vennesla er opphavskvinnen bak Stensveen Ressurssenter og de fleste kjenner henne fra "Jentene på Toten". 
Les mer om Marion og hennes arbeid for transrettigheter og transpersoner i denne artikkelen fra Gaysir: 
Intervju med Marion på Gaysir

Silje-Håvard Bolstad var en av flere åpne transpersoner og allierte som lot seg intervjue av NRK i 2012. Les intervjuet med Silje-Håvard her: 
Intervju med Silje-Håvard Bolstad

 

Noen organisasjoner som jobber for transrettigheter:
Forbundet for transpersoner Norge
LLH - Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner 
LLH Sør
Skeiv Ungdom
Skeiv Undom Sør
Stensveen Ressurssenter

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no