Vil du skrive for the sexy or sexism campaign?

Senter for likestilling har vært i samtale med den amerikanske organisasjonen Sexy or Sexism, som ønsker å sette fokus på hvordan kvinner blir fremstilt i amerikanske filmer. Fra nettsiden: "Women and girls are constantly objectified and hyper-sexualized on television. The Sexy or Sexism? Campaign will monitor the major television network’s this fall, raise awareness and provide opportunities for honest and open conversation. How the media defines sexy doesn’t always line-up with how women or men actually feel. We have to change the conversation."

Vi har snakket med Charlene fra kampanjen og blitt enige om at det kan være svært interessant å høre fra nordmenn på dette tema da det kan være at vi finner noe spennende i skillelinjene mellom norsk og amerikansk synspunkt på tema.

Link til nettsiden: http://www.sexyorsexism.org/

og til innsending: http://www.sexyorsexism.org/write_for_us 

Link til beslektet tema:  http://missrepresentation.org/

Og film: http://www.youtube.com/watch?v=6gkIiV6konY&feature=youtube_gdata_player

 

Om du har lyst til å skrive noe om dette, så send det gjerne til både sexy or sexism OG til post@senterforlikestilling.org.

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no