Visning av filmen “La Famiglia” på Cinemateket

På vegne av Sosiologforeningen, psykologforeningen og Cinemateket ønsker vi å videreformidle følgende invitasjon:
Klikk for omtale av filmen på Cinematekets hjemmesider.

Klikk bildet for omtale av filmen på Cinematekets hjemmesider.

 

Tirsdag 7.mai viser Sosioiologforeningen filmen "La Famiglia" i samarbeid med psykologforeningen og Cinemateket. Dette er et nydelig og detaljert familieportrett hvor vi følger en familie over 80 år. Det er en italiensk film (norsk tekst) fra 1987, regissert av Ettore Scola, som blant annet er kjent for å gi varme og humoristiske beskrivelser av vanlige folks liv. 

 

Sted: Aladdin i Kongensgate, Kristiansand

Når: Tirsdag 7/5 kl 18.

 

Det blir ikke innledning til filmen denne gang.
I stedet arrangerer sosiologforeningen i samarbeid med Senter for likestilling, Agderforskning og institutt for sosiologi og sosial arbeid ved UiA et seminar om familie mandag 27/5. Anne Lise Ellingsæter, professor ved UiO, skal holde hovedforedrag på seminaret. Hennes innlegg heter: "Hvorfor krangler vi (fremdeles) om mødre og arbeid?"

 

Nærmere informasjon og program for seminaret blir gitt på filmvisningen og du kan lese alt om det på senterets nettsider

 

Velkommen skal du være, sosiolog eller ei! 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no