Visning av filmen Mot Veggen på Cinemateket

mot veggen På vegne av Cinemateket og Sosiolog- og psykologforeningen ønsker vi å meddele;  Cinemateket Kristiansand viser dette semester i samarbeid med sosiolog- og psykologforeningen filmer knyttet til tema kjønn, kjønnsroller, familie m.m. Tredje filmen i denne rekken viser den tyske filmen Mot Veggen.  Filmen er regissert av Faith Akin, og tar bl.a for seg kjønnsroller, forventninger og frihet. Den har vunnet Gullbjørnen i Berlin, samt blitt kåret til Europas beste film i 2004. Filmanmelderen fra Dagbladet kalte filmen "vondt og vakkert fra Akin", og ga den en terningkast 6. Du kan lese hele anmeldelsen her. Filmen vises tirsdag 9.april kl 18 på Aladdin. Før filmen vil Lene Mordal fra organiasjonen Sisters holde en innledning. Les filmomtalen på IMBD her.
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no