We need to talk about Kevin

We need to talk about KevinPå vegne av Cinemateket og Sosiolog- og psykologforeningen ønsker vi å meddele; 

Cinemateket Kristiansand viser dette semester i samarbeid med sosiolog- og psykologforeningen filmer knyttet til tema kjønn, kjønnsroller, familie m.m. Første filmen i denne rekken viser kjønnsrollene i en familie i krise, og da spesielt hvordan Kevin oppfører seg mot sin mor vs hvordan han oppfører seg mot sin far, og hvordan foreldrene på hver sin måte takler Kevins atferd.

Filmen vises tirsdag 29. januar kl 18 på Aladdin. Les mer om We need to talk about Kevin.

Før filmen vil Bjørn Øystein Angel, førsteamanuensis ved UiA, holde en innledning.

 Se trailer fra filmen her.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no