Stipendiatsamling

Den nasjonale forskerskolen i kjønnsforskning arrangerer stipendiatsamling om analysestrategier i etterkant av Kjønnsforskning NÅ!
Samlingen blir på Universitetet i Stavanger tirsdag 5. november kl. 14.00 – 17.30.

 

Forskerskolen vil gjerne samle stipendiatene i etterkant av konferansen for å bli bedre kjent, utveksle erfaringer og få nyttig tilbakemelding! Vi er ikke så mange på hvert sted, og Kjønnsforskning NÅ! er en fin anledning til å møtes.

Professor Hanne Haavind ved Universitetet i Oslo vil innlede om analysestrategier relatert til arbeidet dere presenterer. Hun vil særlig peke på hvordan ulike forståelser av kjønn kan inngå i analysene eller kommer frem som resultat av analysene. 

Forarbeid til samlingen:
A
lle oppfordres til å melde på paper til Kjønnsforskning NÅ! Vi som skal kommentere på stipendiatsamlingen vil komme og høre på. Det er fint om dere også kommer og hører på hverandre. I tillegg vil vi ha et lite notat til stipendiatsamlingen, 3-5 sider, der du gir et kort sammendrag av hva avhandlingen handler om + ENTEN: et spørsmål du vil diskutere som handler om din analyse, ELLER: et lite utdrag av empiri du skal analysere.

 Program:

14.00 - 15.30

 

Hanne Haavind innleder om analysestrategier i kjønnsforskningen relatert til stipendiatenes arbeid

15.30

 

Kaffe og spørsmål/diskusjon

16.00 – 17.30

 

Gruppearbeid om stipendiatenes notater og papers 

Kommentatorer: Hanne Haavind UiO, Kari Jegerstedt UiB, og Merete Lie NTNU

Påmelding innen 15. september til lotte.saether@ntnu.no

Frist for notatet er 15. oktober

Forskerskolens nettside: kilden.forskningsradet.no

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no