Ber skolen bruke Paradise Hotel

I dagens papirutgave av Fædrelandsvennen kan du lese om Loveleen Brennas oppfordring til bruk av realityserier i undervisningen. Brenna er leder av Kvinnepanelet og leder av Foreldreutvalget for grunnskolen.

– Paradise Hotel er ekstremversjonen av dagens ungdomskultur. Foreldre og skole bør ikke si fysj, men heller reflektere over dette og spørre seg hva det sier hva slags verdier det gjenspeiler, for eksempel om seksualitet, sier Loveleen Brenna til Fædrelandsvennen.

Både Marit Sanner som leder Forandringsfabrikken og Bente Hansson som er rådgiverkoordinator på skolekontoret i Kristiansand kommune, er også intervjuet. De er langt på vei enige med Brennas utspill, og ønsker en mer omfattende likestillingsdebatt i skolen velkommen.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no