HMX – Kurs mot seksuell trakassering

Arrangementsinformasjon:

B2 002, Kampus Kristiansand, Universitet i Agder
13:00-15:00
23.05
Gratis

Senter for likestilling tilbyr nå faddere, tillitsvalgte og studenter ved UiA, gratis deltakelse på HMX - kurs mot seksuell trakassering.

Seksuell trakassering er hemmende og skadelig for et godt sosialfaglig læringsmiljø. Under studietiden er det noen situasjoner, faktorer og grupper som gjør at seksuell trakassering utøves og erfares i større grad.

HMX er et to timers kurs som hjelper din faddergruppe, studentorganisasjon, forening og studieplass med å forebygge seksuell trakassering ved å:

- Gjennomgå lovverk, roller og normer

- Identifisere risikosituasjoner og risikogrupper

- Enes om klare grenser og varslinglinjer

- Gjenkjenne forskjellen mellom flørt og uønsket seksuell oppmerksomhet

- Kjenne til tilgjengelig støtteapparat ved studiested

Vi bruker relevante caser og engasjerende oppgaver, med fokus på konkrete løsninger og gode rutiner.

Det vil bli enkel bevertning.

Alle deltakere vil få utdelt kursbevis etter endt deltakelse.

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no