Piknik med Skeive Studenter Agder

Skeive Studenter Agder inviterer til piknik i studiestart uka!

Arrangement er rusfritt, åpent og inkluderende for alle. Grunnet smittevern må man stå for maten selv, men det serveres alkoholfri drikke. Det blir det ulike spill og aktiviteter man kan delta på! Bli med, møt nye mennesker og hils på oss som jobber i Kompetanseenheten for kjønns- og seksualitetsmangfold. Vi stiller selvsagt!

ST: Fotografi fra en park med gress og et tre i forkant og unge, utydelige mennesker sitter på plenen litt lengre unna. Skeive Studenter Agder sin logo er montert inn i bildet.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no