Seminar om ekstremisme, holdninger og forebygging

Arrangementsinformasjon:

B2 004, Universitetet i Agder, Kristiansand.
17:15-18:30
14.01
Gratis

Seminar om ekstremisme, holdninger og forebygging - Refleksjon, erfaring og forskning

Nina Lian - forfatter, religions- og samfunnsviter

Hva gjemmer seg bak masker og våpen? Hvilke holdninger oppstår i kjølvannet av medias presentasjoner? Dette og mer vil Nina Lian belyse når hun tar oss med på en times foredrag om ekstremisme, holdninger og forebygging. Under foredraget får vi innsikt i forfatterens refleksjoner, erfaringer og forskning på feltet.
Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Program:

17:30 - 18:30 Foredrag

Om Nina Lian:

Samfunns- og religionsviter med fordypning i forebygging av ekstremisme og utenforskap. Har et særlig fokus på medias påvirkningskraft, enkeltmenneskets blindsoner i forhold til egne holdninger og ikke minst den ærlige og åpne dialogen rundt de vanskeligste temaene.
Hun har blant annet holdt foredrag for kommuner, Arkivet Freds og menneskerettighetssenter, Human etisk forbund og ansatte i NAV, og har i flere år vært skribent i Aftenposten, Vårt Land, Klassekampen og Fædrelandsvennen.
Arrangement er en del av studiestartsuka JAVEL! Mangfoldsuka på Universitetet i Agder.

JAVEL Mangfoldsuka ved UiA består av mange gratis arrangementer i uke 3.

Sjekk arrangementene på Facebook - JAVEL! MANGFOLDSUKA UiA

- Der finner du fullt program og oppdatert informasjon -

Et godt læringsmiljø forutsetter både faglig og sosial utvikling. Universitetet i Agder etterstreber å være et ikke-diskriminerende universitet, og ønsker at alle skal føle seg inkludert og velkommen som ansatt og student. Gjennom Mangfoldsuka ønsker vi å vise at vi er et inkluderende og mangfoldig universitet. Vi feirer mangfoldet og ønsker alle gamle og nye studenter en god studiestart!

UTDRAG FRA PROGRAMMET

I Vilhelm Krags hall - vrimlehallen - på Campus Kristiansand står det en flowerpower buss i forbindelse med Mangfoldsuka. Ta en selfie og tagg med #mangfoldsukauia.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no