Konkurranse – Sett farge på dagene!

Skeive Sørlandsdager er Sørlandets største skeive festival, med både faglig innhold og mye moro. I år har vi flere kampanjer i forbindelse med dagene. Det vanker både premie og heder og ære til den privatpersonen eller bedriften/organisasjonen som har den beste markeringen og pyntingen i anledning dagene, og vi har også en konkurranse om å skape et geofilter for Snapchat som vi kan bruke under dagene.

Trykk på bildet for å lese mer om konkurransen.

Last ned bildet som pdf her: Sett farge på dagene!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no