Forskerforum – Estetikk og kjønn

Torsdag 8. november 13.30-15.30 innleder Frida Forsgren og Kristel Jensen fra UiA på forskerforum.

Universitetslektor Kristel Jensen. Foto: Privat

Universitetslektor Kristel Jensen. Foto: Privat

Kristel Jensen jobber som universitetslektor ved UiA, hvor hun underviser i film, filmanalyse og filmteori. I forskerforum vil hun presentere et utkast til en artikkel som ble utarbeidet i kjølvannet av en seminarrekke arrangert av en forskningsgruppe kalt Multimodalitet og samfunn ved Humped på UiA. Tittelen på innlegget er "Er detta deg, Alvilde? Er detta meg? Om farsrollen i norsk gullalderfilm".

 

Førsteamanuensis Frida Forsgren. Foto: Geir Ingar Eigeland/NRK


Frida Forsgren er førsteamanuensis i kunsthistorie og er tilknyttet Institutt for Fremmedspråk og Oversetting som forsker og underviser. I løpet av de siste årene har hun arbeidet seg inn på feltet amerikansk beatkunst, og nå studerer hun kvinnelige beatkunstnerne og deres rolle i den svært mannsdominerte amerikanske beatkulturen. Innlegget Frida skal holde heter Minor characters? Kvinnelige beatkunstnere.


Når:
 Torsdag 8.november. Vi starter med innledning klokka 13:30 (OBS NY TID!), spiser så lunsj, og fortsetter med en diskusjonsdel fram til klokka 15:30.

Hvor: Møterom Beta i Kunnskapsparken

 

Påmelding innen 5.november på denne linken: https://eras.uia.no/reg.php?id=713

Forskerforum er rettet mot stipendiater, forskere, studenter og andre akademisk tilsatte og diskusjonen fokuserer på forskningen, analysene og metodene. Forumet skal også åpne for at deltakerne skal få tips og innspill til sin egen forskning.
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no