Fullt hus 8. mars

Bilde fra 8. mars-markeringen i Kristiansand 2011

Den eritreiske kvinneforeningen i Agder var hovedarrangør for årets 8. mars-markering i Kristiansand.

Senter for likestilling hadde ikke en egen 8. mars-markering i år, men var en av flere aktører som støttet opp om arrangementet til Den eritreiske kvinneforeningen i Agder i BUL-salen i Kristiansand. I tillegg til Senter for likestilling var Amnesty International, LO Vest-Agder og Vest-Agder fylkeskommune medarrangører.

Markeringen samlet rundt 150 fremmøtte, og programmet favnet både minikonsert med Hanne Kolstø, eritreisk dans og appeller.

Klikk her for å lese mer om markeringen på Fædrelandsvennen sine nettsider .

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no