Kom ut, kom fram – uten skam

På vegne av LLH Sør (Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) og Skeive Sørlandsdager ønsker vi å videreformidle følgende arrangement:
 
Deltakere på fjorårets likestillingsforum under Skeive Sørlandsdager vil kjenne igjen Marion Arntzen. Hun er igjen tilbake for å snakke om trans.

Deltakere på fjorårets likestillingsforum under Skeive Sørlandsdager vil kjenne igjen Marion Arntzen. Hun er igjen tilbake for å snakke om trans.

Marion Arntsen, kjent fra Stensveen Ressurssenter og Jentene på Toten, og Jan Elisabeth, daglig leder i Forbundet for transpersoner i Norge, presenterer kombinert foredrag/samtale under overskriften "Kom ut, kom fram – uten skam". 

Foredraget/samtalen handler om å komme overens med hvem du er - og gi styrke til å klare å stå frem - uten å bøye seg for skammen som alltid ødelegger for de fleste av oss. Gjennom økt kunnskap og innsikt i det å være trans - transmann eller transkvinne - vil du overvinne både fordommer og redselen for trakasseringer. Økt kompetanse gir også bedre trygghet i hverdagen, både i forhold til familie, omgangskrets, arbeidsplass og kanskje spesielt med hensyn til tjenester fra helsevesenet. Arrangementet følger etter Senter for likestilling og LLH Sørs arrangement "Likestillingsforum - LHBT i etniske minoritetsgrupper". Sted: Salongene, RadissonBlu Caledonien Hotell Tid: 13:30 - 14:30 Gratis arrangement Ingen påmelding Åpent for alle
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no