Mediene viser kvinner i tradisjonelle roller

Få kvinner opptrer som eksperter i mediene. De deltar heller som grasrotstemmer, koner eller mødre, viser en global medieundersøkelse.

– Kvinner er ofre i større grad enn menn. De er oftere å finne på grasrota med alminnelige grunnplansmeninger, og i større grad er de også illustrerende tilfeller av noe som kanskje en mannlig forsker eller ekspert har uttalt seg om. Dette sier Elisabeth Eide, medieforsker ved Høgskolen i Oslo til NRK.

Les mer på NRKs nettsider:  http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7312906

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no