Nettsiden er under oppgradering

Laptop and under construction signVi jobber med en stor re-strukturering av nettsiden vår. Det fører med seg at det for tiden er litt vanskelig å finne frem på nettsiden. Dersom du er på jakt etter noe og ikke finner det, send en epost til monica.s.korgerud@uia.no så sender jeg deg linken. 

Formålet med restruktureringen er både å gjøre nettsiden lettere å navigere, men vi satser også stort på å bygge opp vår ressursbank. 

Når vi er ferdige så vil senter for likestilling ha Norges beste ressursside for praktisk likestillingsarbeid, og vi håper du vil ha tålmodighet med oss frem til dette er på plass. 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no