Norges mest familievennlige arbeidsplasser

Logo FVNPå enkelte arbeidsplasser strekker man seg litt lenger for å ta vare på ansatte i tidsklemma.

Ekstra, lønnet fødselspermisjon til mor eller far. Ekstra fridager til barnehage- eller skolestart. Fleksible arbeidstider. Hjemmekontor. Helgeturer for ansatte og familiene deres. Det er noen av ordningene norske bedrifter kan friste barnefamilier med.

Jan Roald Heiberg, advokat i Finansforbundet, ble pappa til Maia for fire måneder siden, og benytter seg nå av muligheten arbeidsgiveren gir til å ta ut åtte ekstra uker lønnet permisjon i forbindelse med at han har fått barn.

Les hele saken på Fædrelandsvennens nettsider.

 

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no