Nye muligheter for kvinner på sørlandet – bli med og spill amerikansk fotball!

Er du ei tøff jente over 16? Bli med og spill amerikansk fotball da vel!

Er du ei tøff jente over 16? Bli med og spill amerikansk fotball da vel!

Kvinner kan alt menn kan, og nå kan sørlandske kvinner også spille amerikansk fotball!

 

Hege Indresand har bodd i California i 15 år, og fant snart ut at hun elsket amerikansk fotball. Å spille altså, ikke å sitte på tribunen og se på mennene spille. Nå som hun har kommet tilbake til Norge ønsker hun å starte et kvinnelag, og hun er på jakt etter jenter som kunne tenke seg å prøve denne tøffe sporten.  Hege mener at alle kan drive med amerikansk fotball, men du må kunne tåle en trøkk og ikke være redd for å få noen blåmerker. «Dette er en sport hvor man blir utfordret mentalt og fysisk uansett størrelse», sier hun til fvn på Sommerpraten 8. juli.

Hege har spurt oss om vi ikke kan hjelpe henne med å spre etterlysningen etter nye rekrutter, og det gjør vi så gjerne. Om du vil vite mer om sporten så kan du ta en kikk på facebooksiden til Kristiansand Gladiators Damer;  http://www.facebook.com/groups/455819684499320/?fref=ts

Det vil også være en event den 26. august kl. 18:00-21:00 på Karuss Stadion.

Og om noen skulle trenge en liten ekstra push for å tørre å prøve, husk hva Pippi alltid sa; Dette har jeg aldri gjort før, så det kan jeg sikkert!

 

Du kan lese hele intervjuet med Hege her: Sommerpraten med Hege Indresand

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no