Nye nettsider

BallongerSenter for likestilling er stolte av å kunne presentere sine nye nettsider. Her finnes informasjon om virksomheten i senteret i tillegg til vår nyhetsblogg hvor vi skriver om både våre egne nyheter og lenker til andre relevante oppslag i andre medier. Vi håper de nye nettsidene faller i smak, og tar gjerne i mot både ris og ros. Bruk gjerne kommentarfeltet under. Ellers finnes kontaktinformasjon i boksen til høyre.

Vi vil også minne om at vi er på Facebook. Klikk på Facebooksymbolet øverst til høyre og bli tilhenger, så er du alltid oppdatert på hva som skjer i senteret!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no