Regnbuen internasjonale kvinnegruppe i Søgne

Senter for likestilling besøkte den internasjonale kvinnegruppen REGNBUEN i Søgne onsdag 12. oktober.

Vi presenterte senteret for kvinnegruppen, og fikk til gjengjeld god mat og gode historier fra den mangfoldige gruppen som hadde tatt seg veien til Søgne Klubbhus en sen oktoberkveld. Kvinnegruppen består av innvandrerkvinner fra flere ulike land og det var både artige og sterke historier som ble fortalt.

 

Kvinnegruppen har faste møter som er åpne for alle, under finner du program for høsten.

  • 7. september
  • 12. oktober
  • 2. november
  • 7. desember

Møtene er på klubbhuset på Tangvall like ved ungdomsskolen.

 

Spørsmål? Ta kontakt med gruppen på søgne kommune sine hjemmesider: http://www.sogne.kommune.no/Kultur/Lag-og-foreningsregister/Regnbuen-internasjonale-kvinnegruppe/

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no