Sabla greit for gutter

Forsker og koordinator ved Senter for likestilling, May-Linda Magnussen mener store deler av Sørlandet har hoppet over 70-tallets likestillingsprosess. Her er mønsteret som på 50-tallet: Mor er hjemme og steller barn. Far arbeider - gjerne mye.

Reidar Mosland ved NRK Sørlandet har intervjuet May-Linda Magnussen (og sønnen Aksel) om forskningen der hun bl a har intervjuet 25 småbarnsfedre. Og resultatene viser at mange sørlendinger fortsatt frykter at likestilling betyr at menn og kvinner skal være helt like.

Hør innslaget på nettradio

Les hele intervjuet av på NRK Sørlandet

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no