Senter for likestilling har mistet sin styreleder

Onsdag 25. august omkom styreleder i Senter for likestilling Per Kristian Egeberg, i en tragisk sykkelulykke på vei hjem fra jobb. Egeberg var viserektor for forskning, formidling og nyskaping ved Universitetet i Agder, og vil bli dypt savnet.

I denne forbindelse er det skrevet et minneord som var å lese i Agderposten lørdag 4. september. Klikk på bildet under for å lese minneordet.

Minneord om Per Kristian Egeberg

Minneord om Per Kristian Egeberg

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no