Skeive Sørlandsdager – Helaftens showkveld med stor variasjon og sørlandske artister

På vegne av våre gode venner i LLH SØR ønsker vi å videreformidle følgende arrangement:

 

Trash Girls er blant underholdningen på dag to av Skeive Sørlandsdager.

Trash Girls er blant underholdningen på dag to av Skeive Sørlandsdager.

Fredag 23. august arrangerer vi en helaftens showkveld med stor variasjon i innhold, og med flere sørlendinger involvert i de ulike bidragene.
Her blir det humor med duoen Marit & Mahala, konsert med Depui og dragshow med Trash Girls - alt i en pakke!

Dørene åpner kl. 21 - showstart kl. 22. Aldersgrense er 20 år.

Sted: CDen, RadissonBlu Caledonien Hotell

Marit&Mahala
Etter fjorårets suksess er humorduoen Marit & Mahala tilbake under showkvelden fredag 23. august. Humorduoen Marit & Mahala, eller Marit Persheim og Linda Mahala som de heter, er tilbake under årets festival. De to jentene fikk virkelig sving på lattermuskulaturen på oss sørlendinger under showkvelden "Søtt, salt og Sally" i fjor. I år er de tilbake, i bedre slag enn noensinne! Siden sist har de gjort suksess på hver sin front. I tillegg til samarbeidet om Marit & Mahala har de gått til litteraturen og fjernsynets univers. Marit Persheim har for tiden suksess med boken Lydløs trompetisme, mens Linda Mahala er blitt fast medlem av humorprogrammet Torsdag kveld fra Nydalen.

Marit og Mahala består av et skeivt og et heterofilt medlem, de har som mål å bygge bro mellom det heterofile og homofile miljøet. De er veldig opptatte av å finne ut forskjeller og likheter med hverandre. Dette er et show for deg som er homo, lesbisk, bifil, transseksuell, heterofil, alt i mellom eller bare en person som er hypp på å le og ha det gøy.

Her kan du se et par av sketsjene til jentene:
http://www.youtube.com/watch?v=7mV8DcyR7V4
http://www.youtube.com/watch?v=903BybhTNGs

Depui
Bent Ivar Tversland (t.h.) fra Evje er frontfigur og mannen bak den karakteristiske stemmen til bandet Depui, som du kan oppleve under showkvelden fredag 23. august.
Musikken til Depui er inspirert av diverse eldre balkan beat, fransk amour musikk, og mexicanske referanser. Til sammen har han funnet et lydbilde som ligger i det ville vestens mekka. Noe som gjenspeiler seg med et kraftig live show med vekt på energi og sjarm når de står på scenen.

Trash Girls – one-night-only show!
De tre trendy Trash Girls gjester Skeive Sørlandsdager med et spesiallaget one-night-only show for oss sørlendinger under showkvelden fredag 23. august.
Showgruppen Trash Girls består de tre søstrene Pie – bitchy Candy, dumme Pumkin og den dystre Toxic. Til daglig driver de campingplassen Familien Pies CampingpAlass i Østfold – hvor de i snart ti år har satt opp sine trendy og trashy show, som de tidvis har turnert med rundt om i landet.
Denne gangen tar de med showet sitt ut fra campingplassen og ned i det solfylte bibelbeltet – til selveste Skeive Sørlandsdager i Kristiansand. Her skal de opptre med sitt «One Night Only» konsept – som er et lekkert timelangt show som inneholder kremen av kremen, fullstappet av trendy nummer med dans, musikk, humor og trashy kostymer, alt sammen spesielt valgt ut og satt sammen for Skeive Sørlandsdager.
Sammen med seg har de også tatt med seg sin franske kusine Fromage Pie, samt to trendy dansere, Jens Martin og Remi.
Ønsker du å finne ut mer om Trash Girls – sjekk ut deres facebookside på facebook.com/trashgirls – eller sjekk ut noen av deres trendy videoer på Vimeo. Her kan du varme opp til showet med deres timeslange trash-apokalypsefilm - «Trash Girls Redder Verden»

Mer om arrangementet finner du på llh.no/sor eller facebook.com/skeivisor

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no