Skeive Sørlandsdager – Paraden

På vegne av våre gode venner i LLH SØR ønsker vi å videreformidle følgende arrangement som vi selvfølgelig er deltakere på selv: 

 

SSD13_Pressemelding Regnbuetorv og paradeLørdag 24. august er det tid for Skeive Sørlandsdagers største markering i det åpne rom.

Med over 20 ulike politiske partier, lhbt-organisasjoner og andre ideelle organisasjoner inviterer vi til stands og konsert på Nedre torv, Kristiansand kl. 11.00 til 15.00!

 
Artistene Erik Faber og Bjørn Olav Edvardsen, begge med tilknytning til landsdelen, skal stå for det musikalske, mens Linda Mahala Mathisen, sist kjent fra Torsdag kveld fra Nydalen, skal være konferansier og lose oss gjennom det hele.
Bjørn Olav Edvardsen har i år kommet ut av det offisielle skapet, og har årets Skeive Dager-låt, "Mountains", med seg til torvet denne lørdagen. I tillegg vil han fremføre en helt ny låt akkompagnert av Depui.

Arrangementet vil i tillegg til musikk inneholde både politisk debatt mellom ungdomspartiene, appeller fra både organisasjonene og partiene, og ikke minst paraden gjennom sentrum av byen. Av organisasjonene som er representert kan vi nevnte blant annet Agder Fotballkrets, LO Kristiansand, Stensveen Ressurssenter (Marion Arntzen og Jentene på Toten), og Amnesty International, i tillegg til en rekke av lhbt-organisasjonene både lokalt og nasjonalt.

Paraden vil i år konsentrere seg om Markens i større grad enn tidligere, og er planlagt med avgang fra Nedre torv kl. 14.00. I denne vil de fleste organisasjonene og partiene også være representert, i tillegg til at vi inviterer alle som ønsker å vise sin støtte til lhbt-saken til å delta.

LLH Sør og Skeive Sørlandsdager ønsker å sette et spesielt fokus på situasjonen i Russland, som engasjerer verden over om dagen. I tillegg vil vi også markere vår STOLT!het over å kunne være oss selv. Dette markeres med våre STOLT!-plakater, som alle som ønsker det kan fylle ut med hva de er stolte over. Vi vil også benytte anledningen til å fremme de ulike aktivitetene vi i LLH Sør har å by på her. Vi ønsker med paraden å vise at mangfoldet er like stort blant oss lesbiske, homofile, bifile og transpersoner som ellers i samfunnet, og at vi over det jevne er ganske så vanlige folk og like like og ulike andre, og som andre. Våre venner og støttespillere er spesielt invitert til å vise at de er stolte sammen med oss.

For mer informasjon om festivalen og arrangementet, se llh.no/sor eller facebook.com/skeivisor
Kontakt Lene Tønnessen, tlf: 916 49 679, @: lene.toennessen@gmail.com

 

Arrangementet er et samarbeid mellom LLH Sør og Skeiv Ungdom Sør.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no