Stemmerettsjubileet – Jubileumskonferansen

På vegne av Stemmerettskomiteen i Vest-Agder ønsker vi å videreformidle følgende festarrangement: 

Jubileumskonferanse 11. juni!

«Vi hadde aldri tvilt på at vi skulle seire, men at seiren skulle komme saa stor og fullkommen, så stille og skjønn, som den kom i kveld, det hadde vi aldri drømt om», uttalte en stolt Gina Krog til Stortingets presidentskap etter avstemningen 11. juni 1913. 

 

11. juni 2013 feirer vi 100 år med lik stemmerett for menn og kvinner. Stemmerettskomiteen i Vest-Agder fortsetter festen etter den fantastiske markeringen i Kilden 8. mars med et heldagsarrangement. 

Først ut er jubileumskonferansen med et knippe av landsdelens mest fantastiske kvinner, for å ikke glemme Dagbladets Marie Simonsen, før konserten med både lokale og nasjonale artister trår til på kvelden. Se plakatene under for mer informasjon om de to arrangementene.  

Plakat-A3-Stemmerettsjubileet-2013

Klikk for større versjon

 
Plakat A3 KONSERT Stemmerettsjubileet 2013 HR

Klikk for større versjon

Billetter til konferansen kjøpes her    Billetter til konserten kjøpes her

 

Og frykt ikke, det er også lagt opp til en egen stemmerettsmeny på Scandic Kristiansand Bystranda Hotel, så her har vi lagt opp til en sann helaftens! Se Jubileumsmeny (klikk for pdf)– kun 295 for 3 retter. Det er heller ingen grunn til å måtte dra hjem når du kan booke rom på det nyåpnede hotellet med jubileumsrabatt. Henvis da til bestillingskode: ”publikumspris stemmerett” for en hyggelig jubileumspris.

Minner også om oppfordringen om å ha kakefest i lunsjpausene til alle bedrifter!

 
Vi sees 11. juni i KILDEN!

  

 

 

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no