Stemmerettsjubileet – Konferanse Levekår og Likestilling

Lindesnes Likestilling og levekårVelkommen til årets happening! Lindesnes regionen, Vest-Agder Fylkeskommune og Senter for Likestilling inviterer alle som vil til konferanse om Levekår og Likestilling.

 

Vi vil inspirere og engasjere! Motivere og protestere! Ikke mer fokus på dårlige plasseringer på likestillingindekser og statistikker, nå skal vi finne løsninger! Vi kan love deg at du vil le, du vil kanskje bli litt tråkket på tærne, og du vil bli utfordret.

Kommer du?

Det gjør Jørgen Skavland, Elin Ørjasæter og Marianne Fredbo. Vi gleder oss!

Arrangementet er gratis! Spre gjerne budskapet til venner og kjente.

Tid: 5.mars kl. 18:00-21:30
Sted: Buen Kulturhus, Mandal
Påmelding innen 1.mars: https://eras.uia.no/reg.php?id=767

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no