WIB: Kvinner i medvind

Women in  Business inviterer 9. og 10. november til konferansen "Kvinner i medvind", en konferanse om entreprenørskap, nettverk, vekst, verdier og kapital. Målgruppen for konferansen er bedriftsledere.

Fra Women in Business sin nettside:

Kvinner har fokus, elsker innovasjon, drives av lidenskap for virksomheten og sterke nettverk. Dette skaper utvikling og kvinner setter spor i næringslivet. Vi setter derfor fokus på forretingsutvikling og utveksling av kompetanse og erfaringer.

Gled deg til:

  • tankevekkede fortellinger fra suksessrike entreprenører
  • å møte næringslivskvinner fra Norge, Sverige og Danmark
  • å skape nye relasjoner
  • ny kunnskap og inspirasjon til å takle egne utfordringer

Du kan bl.a. møte disse foredragsholderne under konferansen:

  • Christina Hembo og Abelone Glahn fra Danmark
  • Arne & Carlos fra Norge
  • Kristina Fahl fra Sverige

Women in Business utvalgte virksomheter, partnere og forskere vil også vise hvordan den nyutviklede Skagerrak-modellen kan brukes for å øke andelen kvinnelige entreprenører og styrke deres vekstmuligheter.

For påmelding og program, se Women in Business sine hjemmesider: http://www.womeninbusiness.dk/kvinner-i-medvind/

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no